Hej Hej Bloggen!

Välkommen till Footlyprints!

En blogg om allt ifrån second hand, återbruk och miljöfrågor i allmänhet till spridda tankar om saker som sker på/med vår planet.

 

En första liten tanke.

Vi lever i ett ohållbart konsumtionssamhälle där saker slängs i mängder, inte på grund av slitage eller sönderfall, utan ett tappat intresse eller trender. Detta i sin tur gör så att mer saker behöver produceras och resultatet blir mer avfall och ännu mer fullt fungerande saker lägg på hög. Varför inte kanske låna den där sticksågen du kommer använda 10 minuter under din livstid? Varför inte låta någon annan köpa gamla kläder av dig som du tröttnat på men som skapar intresse hos någon annan? Second hand marknaden växer och den är inte bara till för hipsters och äldre, begagnat kan vara för alla!

 

 

 

 To have a chance of a better future you’ve got to make changes in the present!

Dela gärna med dig av bloggen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *