”Onödiga” högtider VS Miljöhögtider världen över!

Sprid events värda att faktiskt följa upp istället?

Har du också tänkt på hur det finns speciella dagar för ALLT idag? Kladdkakor, ostbågar, ”idag är det dricka-öl-och-sitta-på-soffan-dagen!”. Det är inte lätt att hålla koll på alla ”högtider” eller ens bry sig om dem (de flesta känns rätt onödiga och inte så värst originella, eller hur?). Det finns å andra sidan en hel del ”högtidsdagar/veckor” som faktiskt kan göra skillnad för exempelvis miljön och vårat/djurens/växternas välbefinnande! HÄR kan du läsa om olika globala events som du kan dela på Facebook med lite bättre samvete kanske? Ska det spammas kan det lika gärna spammas ”värda” saker, varje person gör ändå lite skillnad, tänk på det!

Det var allt för dagens rant!

Dela gärna med dig av bloggen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *